Ocupații - coduri COR

Conducători de unități din industria hotelieră, comerț și alte servicii > Conducători de unități hoteliere și de restaurante > Conducători de unități hoteliere >
Director unități tip fast-food
141120
Codul COR 141120 se referă la ocupația de director de unități tip fast-food. Aceasta presupune coordonarea activităților desfășurate în cadrul unităților de tip fast-food, precum și asigurarea unei bune funcționări a acestora. De asemenea, aceasta implică realizarea obiectivelor de venituri și profit, precum și asigurarea unui nivel ridicat de calitate a produselor și serviciilor oferite. Directorul de unități tip fast-food trebuie să aibă cunoștințe de marketing și management, precum și abilități de comunicare și negociere. De asemenea, trebuie să fie capabil să gestioneze eficient bugetul și să fie receptiv la schimbări și inovații.
cod CORdenumire ocupație
Membri ai corpului legislativ, ai executivului, înalți conducători ai administrației publice, conducători și funcționari superioriMembrii corpului legislativ, ai executivului, înalții conducători ai administrației publice, conducătorii și funcționarii superiori din unitățile economico-sociale și politice planifică, conduc, coordonează și evaluează activitățile generale ale întreprinderilor, guvernelor și ale altor organizații sau unități organizaționale în cadrul acestora și de asemenea formulează și revizuiesc politicile, legile, regulile și reglementările în vigoare.
Legislatori, membri ai executivului și înalți conducători ai administrației publice
Conducători în domeniul administrativ și comercial
Conducători de unități din industrie și servicii
Conducători de unități din industria hotelieră, comerț și alte serviciiConducătorii de unități din industria hotelieră, comerțul cu amănuntul și alte servicii planifică, organizează și conduc direct activitățile unităților care oferă servicii de cazare, servicii de vânzare cu amănuntul și alte servicii.
Conducători de unități hoteliere și de restauranteConducătorii de unități hoteliere și de restaurante planifică, organizează și conduc activitățile unităților care furnizează cazare, masă, băutură și alte servicii similare de ospitalitate.
Conducători de unități hoteliereConducătorii de unități hoteliere planifică, organizează și conduc direct operațiunile specifice hotelurilor, motelurilor și unităților similare care furnizează servicii de cazare și alte servicii.
conducător întreprindere mică - patron (girant) în activitatea hotelieră și restaurante
șef complex hotelier
șef unitate balneoclimaterică
administrator hotel
director de hotel
director de motel
director de hotel pentru tineret
director de camping
director de sat de vacanță
director de popas turistic
director restaurant
director rotiserie
director cramă
director braserie
director berărie
director grădină de vară
director bar
director cafenea
director disco-bar
director unități tip fast-food
director cofetărie, patiserie
director de club (hotelier)
director de cazare
Conducători de restaurante
Conducători de unități din domeniul comerțului
Conducători ai altor tipuri de unități de servicii
Specialiști în diverse domenii de activitate
Tehnicieni și alți specialiști din domeniul tehnic
Funcționari administrativi
Lucrători în domeniul serviciilor
Lucrători calificați în agricultură, silvicultură și pescuit
Muncitori calificați și asimilați
Operatori la instalații și mașini; asamblori de mașini și echipamente
Muncitori necalificați

Categorii de date